top of page

zo 07 mei

|

Maastricht

Memberdag Holy Oils

Een speciale dag voor onze speciale members. Een inspirerende dag vol energetische events, essentiële oliën, hapjes, drankjes, iTovi scans en meer!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Memberdag Holy Oils
Memberdag Holy Oils

Tijd en locatie

07 mei 2023, 11:00 – 15:00

Maastricht, Sint Maartenslaan 43, 6221 AW Maastricht, Nederland

Gasten

Over het evenement

Exclusieve Memberdag voor Holy Oils members!

Het zou niet kloppen als we enkel evenementen organiseren voor mensen die nog niet bekend zijn met Young Living en onze eigen trouwe members vergeten. Een keer per jaar is het dan tijd om jullie in het zonnetje te zetten en onze dankbaarheid te tonen voor jullie loyaliteit en vertrouwen in ons!

Op deze compleet verzorgde zondag middag gaan we jullie kostenloos een fijne ochtend/middag garanderen, waarin aromatherapie een prominente rol zal spelen aangezien dat de factor is die ons en al onze gasten met elkaar zal verbinden tijdens deze dag.

Om deze dag exclusief te houden en tegelijkertijd ook geen elitair clubje ervan te maken, mag elke member 1 introduce meenemen naar dit evenement. Gewoon omdat we dat gezellig vinden.

Wat kun je o.a. verwachten?

- Een (klein) hapje en een drankje;

- Elkaar live ontmoeten;

- (energetische) behandelingen en treatments;

- Itovi scan;

- Enkele kraampjes (Shoppen is uiteraard niet gratis);

- Belevingsmomenten;

- Speeches;

- Een live VEILING!;

- Goodiebags;

We zien jou heel graag 7 mei! Klik op de knop voor een gratis ticket en als je iemand mee neemt schrijf diegene dan ook in en geef aan dat hij of zij jou introduce is.

Deel dit evenement

bottom of page