top of page
HO_POST_SUMMERSALEDEALS_0723.png

Wil jij ook starten met het gebruik van natuurlijke plant remedies en aan de slag gaan met aromatherapie?

De beste start is om te beginnen met een basispakket. Hierover vertellen wij maandelijks tijdens een online bijeenkomst, maar leggen wij ook uit in ons gratis e-book. Wil je niet wachten op de volgende live bijeenkomst, bel/app of mail een van ons en we vertellen je graag waarom dat de beste start is!

Mocht jij zelf behoefte hebben aan een andere combinatie om mee te starten, zijn daar zeker ook mogelijkheden. Dat is maatwerk en we denken heel graag met jou mee!

STARTERKIT

De starterkit bestaat uit 11 essentiele oliën die in een breed spectrum toepasbaar zijn. Velen noemen het ook wel de natuurlijke EHBO-kit met natuurlijke remedies.
Naast de oliën zit er een hoogwaardige verstuiver bij die gemaakt is van medisch plastic, zodat de hoog geconcentreerde oliën geen schade aanbrengen aan het materiaal. 

Vervolgens tref je er nog een plantaardige olie bij die gebruikt wordt om de essentiële oliën te verdunnen. Er zijn namelijk verschillende toepassingsmethoden. Verstuiven is daar een van.

HO_PO_SK_COVER.png

Wist jij dat?

Na 22 seconden bereiken de geurmoleculen de hersenen, na 2 minuten zijn de oliën waarneembaar in het bloed en na 20 minuten hebben de moleculen elke cel in het lichaam bereikt.

Ik koop een Starterkit en dan?

Wanneer jij jouw starterkit besteld, via onze website of bij de persoon waar jij de beste klik mee voelt, word er een account voor jou aangemaakt bij Young Living. Dit krijg je automatisch en biedt verschillende voordelen. Je mag hier iets mee doen, maar dit moet NIET! 

Vervolgens krijg je toegang tot ons exclusieve community platform en kun je direct de applicatie downloaden en heb je bijvoorbeeld een aromatherapie training tot je beschikking, maar ook heel veel uitleg en ervaringen die je kunt bekijken. Een keer per maand is er een LIVE starterkit uitleg waar je aan kunt deelnemen. En verschillende andere terugkerende evenementen zoals een volle maan meditatie. Tof he?

Dan is het moment aangebroken. Na maximaal drie werkdagen krijg je jouw starterkit thuis geleverd. Je ontvangt van ons een handleiding om je direct op weg te helpen.

En als je dacht dat dat alles was, Think again! Je krijgt namelijk ook nog een speciaal welkomstcadeautje van ons t.w.v. €20,-

Naast de community app staan wij uiteraard ook persoonlijk voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

“The power of essential oils lies in their ability to bring balance to our lives.”

“Na eerst erg sceptisch te zijn geweest over het gebruik ervan, tijdens een moeilijke periode toch eraan overgegeven en wat bijzonder.. Sinds het gebruik ervaar ik meer rust, slaap ik beter en ben ik veel meer ontspannen. Soms moet je gewoon openstaan voor verandering om de kracht te ervaren.“

Linda

bottom of page