top of page
pexels-tara-winstead-6693959.jpg

TEAM HOLY OILS

Maak kennis met ieder van ons! Het is zo belangrijk dat je weet bij wie je de eerste aanschaf doet. Dat is namelijk ook de persoon of het team dat jou blijft begeleiden. Vanaf de aanschaf tot zo lang jij daar zelf behoefte aan hebt. Kies daarom een persoon waarbij jij je op jou gemak voelt, waar je een klik mee hebt. Dat zorgt namelijk dat je zelf alles eruit kunt halen en de aankoop niet ergens achterin de kast beland.  Wij zijn overtuigd dat wanneer bij ons iemand een aankoop doet op basis van een persoonlijk gevoel, wij jou ook het beste kunnen helpen en dit een aankoop zal zijn waar je levenslang plezier en support uit kunt halen.

Voel je welkom om met ieder van ons contact op te nemen, wij helpen je met alle liefde!

FOUNDERS TEAM HOLY OILS

Hoe wij jou kunnen helpen?

Brein.png
Bewustwording

Elke verandering, elke groei begint bij bewustwording. Wij planten een zaadje door mensen terug in contact te brengen met de kracht van de natuur. In dit geval de kracht die verschillende bomen, planten, bloemen of kruiden bezitten.

Oil.png
Aromatherapie

Wij werken allemaal vanuit de basis van aromatherapie. De kracht van de natuur inzetten in de vorm van aromatische moleculen om op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau je te kunnen ondersteunen.

Moleculen .png
Holistische gezondheid

Dit doen wij vanuit holistisch perspectief. Binnen ons team zijn verschillende disciplines actief, zowel beroepsmatig als vanuit eigen (levens)ervaring. Onze kracht is gelegen in het bundelen van ieders unieke kennis en expertise om je zo van een volledig advies te kunnen voorzien.

pexels-lucas-pezeta-2529375.jpg

Ook een Holy Oils team member worden?

Laat je email adres achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Thanks for submitting!

bottom of page